Med sommaren som närmar sig med stormsteg börjar många tänka på att träna för den ultimata strandkroppen för att inte tala om diskussioner och funderingar på vad för sorts badkläder som man ska ha på sig. Vi kan inte hjälpa dig särskilt mycket med kroppen förutom att tipsa dig om att simma mycket, men vi kan dock ge dig idéer om vad badmodet för 2017 handlar om. Glöm inte även att införskaffa passande simglasögon.

Retro är tillbaka

Nostalgiska blommönster, tilltalande former och glassiga färger är kära vänner som är på återseende och denna sommar är de absolut välkomna. För män bör badshortsen ha utstickande detaljer i blommor eller färgstarka kombinationer som drar blickar till en. För kvinnan handlar det om att framhäva kurvorna och dekorera dem med roliga färger utan att vara alltför skrikig. Tveka inte att testa på olika fruktmotiv för den gulliga stilen eller gå fullt ut och ha med accessoarer som solhatten och de stora solglasögonen i kattögon-motiv.Retro handlar om att återanvända gamla trender och du ska inte vara rädd att gå bakåt i tiden för att få inspiration. Få idéer från förra generationen eller gamla filmer, gör ett homage till en gammal musikvideo. Endast fantasin sätter gränser.

Crop Top för stil

För dig som vill visa upp dina insatser på gymmet är crop top ett vågat alternativ. Det visar upp din mage i all sin prakt och kompletterar resten av kroppen väl. Du kan ha högklackat och långärmat med stora variationer från inramningar till militär-tema, crop top får dig att känna dig mer sportig och äventyrlig.

Tveka inte att skapa kontraster mellan den övre och undre delen. Det framhäver din tonade mage ytterligare, och efter allt slit som du genomgått gäller det att visa upp den.

Skämt åsido är det värt att notera att crop top har börjat anpassa sig till även de som inte är så sportiga. Med vältänkta design och mönster fungerar crop top även för den generella personen.

One-Piece är säkert

I alla evenemang som presenterat badmode för detta år har det alltid funnits med minst en one-piece. Oavsett om det är djupa urringningar eller sitter högt upp på ens höft, så vägrar one-piece dra sin sista suck. Denna baddräkt har gått igenom så många versioner genom åren och är fortfarande älskad av många. Det är dock förståeligt, dess glatta natur och förmågan att dölja delar som gör en självmedveten får en att tänka på en vän som ställer upp i vått och torrt.Prova gärna experimentera och ha en tröja eller jacka över din one-piece för att ge en mer slimmad figur. Tveka inte heller att testa olika färgkombinationer och modeller. En one-piece har så många möjligheter att framhäva just det du vill. Har du en attraktiv ryggtavla, prova en med öppen rygg. Vill du skryta om din fina hud utan att visa alltför mycket, testa en med små öppningar som smakfullt visar upp dig. Ifall du vill ha en heltäckande one-piece bör du inte gå miste om roliga dekorationer och mönster som du kan använda dig av för att piffa upp den.