Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad är känd som ett av de största äventyrsbaden i södra Sverige. Här finns det gott om vattenrutschkanor, vattenpist och strömkanaler för de som vill ha spänning. För de andra som är intresserade av lugnare aktiviteter finns det även bubbelpool och andra typer av aktiviteter i bassängerna. Inte nog med detta rymmer badet en friskvårdsavdelning med gym och ett badcafé som serverar allt från kaffe till hamburgare.

Aftonbad för vuxna är något som är väldigt populärt. Här handlar det om att ha lugn och ro. Belysningen dämpas, ljus tänds och stämningsfull musik sätts på. Aftonbadet är ett sätt att koppla av efter en särskild stressig vecka, utöver lugna simaktiviteter erbjuds även peeling och arombastu som använder sig av eteriska oljor för att ge lunganade, rensande eller uppfriskande verkan.

Actic, Simhallsbadet

Actic är ett företag med flera lokaler runtom i Sverige. Just i Halmstad har de tre rymliga lokaler som erbjuder bad, gym, motionspass och gruppträningar. För de som har långt till Halmstad Arena är därför Actics utspridda lokaler ett mer passande alternativ.

I Simhallsbadet är varje dag fyllda med aktiviteter i form av gruppträning ledda av ledare och möjlighet till personliga tränare finns också. Oavsett om du är ute efter att utveckla din simteknik för att bli näste Michael Phelps eller strävar efter bättre hälsa kan en tränare hjälpa dig markant genom att motivera dig och sätta upp ett effektivt träningsupplägg.

Halmstad Äventyrsland

Fastän Halmstad Arena Bad redan är känt som ett av de största äventyrsbaden i södra Sverige så är Äventyrslandet en unik upplevelse som man inte bör missa. Just Vattenlandet, som är en av många delar som finns i Äventyrslandet, har många attraktioner för den modige, från vatten fyllda väggar där du åker upp och ner till den snurriga tornadon. Under en varm sommardag kan det vara roligt att prova på Äventyrslandet där många av attraktioner hålls utomhus.

När du väl testat på och är nöjd med allt som Vattenlandet erbjuder så kan du gå till de andra platserna. I Dinosaurielandet kan du träffa på djuren i sin naturliga storlek och i Karusellparken kan du få möjlighet att åka en stor mängd berg- och dalbanor samt karuseller.

Det finns många fler platser i Halmstad Äventyrsland, Sagolandet, Piratlandet med mera. För entrépriset får du tillgång till alla attraktioner och alla platser, din uppgift är att testa allt.